Cooking

Trin for Trin Kogebog

Denne kogebog er lavet til neurodiverse der har svært ved det niveau af hukommelse og planlægning der antages ved almindelige kogebøger. Det gør den også egnet for begyndere og børn.

Opskrifterne er valgt for at være nemme og smage godt. Sværhedsgraden stiger nedad. De sværeste opskrifter smager så godt, at de er besværet værd ;-)

Da vi skal til at spise mindre kød af hensyn til sundhed, klima og dyrevelfærd er hovedvægten på vegetariske opskrifter.

Der er checkbokse så man kan vinge af når en ingrediens er fundet frem eller tilsat.

Knappen (Slut) i enden af hver opskrift fjerner de hak man har sat og klapper harmonikaen sammen.

De fleste steder er mængderne angivet både i ingredienslisten og i opskriften, så man ikke skal scrolle frem og tilbage.

Knappen øverst til højre folder alle opskrifter ud og ind, så man kan søge på opskrifter eller ingredienser.

Der er et afsnit med tips og tricks nederst, der kan hjælpe med at mindske stress og begynderfejl.

Hvis du bager kan denne temperturmikser hjælpe dig med at få den rette temperatur.


Kogebogen kan printes fra browseren. Fold alle opskrifter ud først med knappen i øverste højre hjørne. Firefox printer så hver opskrift starter på en ny side, hvilket kan være praktisk, hvis man vil hænge opsrkifterne op på køleskabet med magnter, og flytte en magnet for at vis hvor langt man er kommet


Der er ingen tracking eller cookies fra min side.

Kogebogen er udgivet under en "unlicense" så alle kan bruge den som de har lyst og dele og stjæle frit.

Koden ligger på Github hvor den kan forkes eller du kan sende pull-requests. Jeg vil dog ikke garantere at jeg er hurtig til at reagere på bidrag, eller at alle forslag til opsrkifter vil komme med.


Home